Een echte reactie

Dat Lief alsmaar in de publiciteit komt, doet hem niet zoveel. Eerst het Man-bijt-hond-avontuur, waar hij prominent in beeld kwam met zijn doppen. Daarna het blad van de universiteit, waar maar een klein stukje
in stond, maar wel een grote foto. En daarna nog de Edese Post, wat we nog moeten zien. Het lijkt voor hem de gewoonste zaak van de wereld.

Diverse reacties zijn er al op gekomen. Zoals van de verzamelaar die aan een andereverzamelaar, een bekende, vertelde dat hij een verzamelaar op tv had gezien. Of hij die soms kende. Maar ook mensen van zijn werk of vrienden. “hé, ik zag ‘hem’ weer in de krant staan”, zeggen ze dan.

Maar al die reacties tellen niet, bleek. Want, vandaag had hij de eerste échte reactie gehad. Wat was dat dan wel? Nou, dat was van een onbekende. Namelijk, iemand die in Zuid-Amerika woont en overal kwam en wel doppen voor Lief bijeen wilde sprokkelen.

Dat is het dus. Je bent pas ‘echt’ als je doppen bij elkaar harkt voor hem. Dat weten we  dan ook weer.


       


Dit bericht is geplaatst in leonore. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


9 − = twee

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>